dijous, 28 de maig del 2009

La nit que Wendy va aprendre a volar



Hem llegit el llibre. Què us ha semblat? Ací trobareu una mica més d'informació de la pròxima entrega, si vols arrodonir el comentari.






Podeu introduir fotos, adreces web, etc.




22 comentaris:

  1. SOC EL SEÑOR X:Personalment no m'agrada aquest llibre perque no m'agraden les aventures policiaques,sempre passa lo mateix,tampoc m'agrada la forma en que esta escrit es molt dificil de llegir i no te anteres de moltes coses.He llegit llibres millors.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. El llibre ha estat prou bé. Era interesant vore l'evolució de Wendy en una sola nit. Com passa de una inoocent noia a tota una heroïna. El final no m'ha impactat ,ja que és un final típic on tot acaba bé i els dolents a la pressó. era fàcil de llegir, no agobiava i seguia un ritme prou ràpid. L'autor conseguia transmitir-te les emocions de la protagonista. recomanaría este llibre a gent que no es lectora habitual.Sería un bon començament al món de la literatura. Aporta dades de la nostra història, que tal vegada desconeixiem,( les barbaritats que feren els nacis, ...etc) i dóna pas a que ens interesem per temes secundaris de la lectura. Gràcies a la curiosetat produïda per està narració es poriem descobrir cosessobre els nostres avantpassats.

    ResponElimina
  4. Aquesta història m'ha paregut molt interesant des del primer moment.He seguit molt interesada la història.El que més m'agradat ha sigut com l'autor describia molt detalladament tot el que passaba al cap de Wendy i totes les situacions.El moment que més m'ha impactat ha sigut quan la llancen al fons del mar,nugada a la màquina.En gerneral,m'ha agradat la història.

    ResponElimina
  5. Aquest llibre m'ha resultat en alguns casos interessant, però al principi anava un poc perduda.
    Ès un llibre que et fa viure una nit molt intensa i mostra el que pot arribar a fer una persona per ser la primera o per pujar de condiciò social. Però en general el llibre no m'ha agradat perquè no es la classe de llibres que solc llegir però a les persones que si que els agrada llegir llibres de acciò o de policies si que els recomane llegir-lo.
    Un dels trossos que mès m'ha agradat ha sigut quan la Wendy s'enfrontava als lladres ella sola o quan sense coneixer de res a la xiqueta en les seues primeres paraules li mostra un gran interes per ella i li parla com si la conegera desde fa prou.

    ResponElimina
  6. Holaa soc Borja!!
    per a mi aquest llibre està prou bé perque es del tipus que a mi m`agrada. Una novel.la policiaca amb un trama que m´agradat molt i que te uns personatges senzills. En resum aquesta novel.la magradat molt i tinc moltes ganes de llegirme el próxim llibre.

    ResponElimina
  7. Aquest llibre m'ha semblat molt interesant. El moment que més m'ha agradat ha sigut quan a Wendy la nuguen a una màquina i la tiren a l'aigua. L'argument del llibre no estava massa bé, ja que tota la história es basa en tan sols una nit. No és del tipus de novel.les que a mi m'agraden, però també et mostra la valentia del personatge principal, Wendy, que arriesga la seua vida per salvar als altres.

    ResponElimina
  8. Una de les coses d'aquest llibre que m'ha paregut un poc irreal és que quan tiren a Wendy a l'aigua i damunt esta nuga de mans jo no se com eu fa pero consegueix lliurarse i eixir en vida,
    Per una de les coses que recomene llegir aquest llibre és perquè des del primer moment entres dins del llibre i començes a investigar tu mateix la história.
    El que m'ha agradat d'aquesta história ha sigut el fet de que una xiqueta xicoteta finalment confia amb Wendy sabent que esta en perill la seua vida i la de s'amare

    ResponElimina
  9. El llibre es una historia policiaca d'aventures, que també parla de una bona amistat i amor entre persones.En auesta novel·la la Wendy passa per moments molt dificils amb descobriments i aventures ionteresants com la del fons del mar que ha estat intrigat. La lectura d'aquesta fistoria ha estt prou intrigada encara que hi havia capitols que eren algo aborrits sobretot al principi. pero poc a poc la lectura va començar a ser mes emocionants i entretinguda.

    ResponElimina
  10. El llibre m'ha paregut molt interesant i a aconseguit cridar-me l'atenció, encara que es un poc curt (ja que es possible llegir-lo en unes hores...). Encara que te alguns defectes en quant a la forma d'escriure de l'autor, com repetir la mateixa cosa moltes vegades sense sentit com per exemple en algunes escenes de suspens, i em posava nervios quan fea això. Una altra cosa es quan es posava dir les marques dels cotxes i el color cada vegada que nombrava aqueste vehicul (per que no dir tambe la matricula-?) i dir sempre el nom complet dels personatges... encara que nom'es son defectes superficials i sense importància. En quant al llibre en si es prou interesant i quan comenses a llegir-lo no pots parar. Una de les cosses que no m'ha agradat es que ha desvelat el final massa promte (Quant la xiqueta ho conta tot el que ha pasat a ala policia). En difinitiva està prou be i recomane llegir -lo a la gent que li agraden els llibres de trama policiaca o d'intriga.

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. Mai arribaria a pensar que el llibre "La nit que Wendy va aprendre volar"
    m'haguera agradat tant perquè les històries policíaques abans no
    m'agradaven gens. Però en el moment que vaig començar a llegir aquest
    llibre em vaig "enganchar" de tal manera que sense adonarme'n
    el vaig acabar.
    M'agradat tant que quan tinga un ratet aniré a la biblioteca per saver si ja
    tenen la segona part del llibre i poder-me'l llegir.

    ResponElimina
  13. Mai arribaria a pensar que el llibre "La nit que Wendy va aprendre volar"
    m'haguera agradat tant perquè les històries policíaques abans no
    m'agradaven gens. Però en el moment que vaig començar a llegir aquest
    llibre em vaig "enganchar" i no podia parar de llegir fins que sense adonarme'n
    el vaig acabar.
    M'agradat tant que quan tinga un ratet aniré a la biblioteca per saver si ja
    tenen la segona part del llibre i poder-me'l llegir.

    ResponElimina
  14. El llibre no m'ha agradat perquè es sap quasi tot el que va a pasar, crec que l'autor podria aver fet que la trama del
    llibre avera sigut més llarga, i perquè les noveles policiaques no m'agraden molt i em semblen un poc aburrides.
    M'esperava que tinguera un altre final ja que al principi del llibre la vident li diu a Wendy que el dia del seu aniversari
    moriria atropellada per un camio i aixó no passa (Oooooh‼ que pena xD).

    El que m'ha llamat l'atenció son els noms dels personatges perque son molt originals i perquè també utilitza
    marques originals de cotxes i begudes. Espere que la segona part del llibre estiga un poc millor.

    ResponElimina
  15. el llibre no magradat molt perque costava molt de llegir aunque la història si que magrada perque les aventures policiaques casi sempre en solen agradar. tampoc magradat el misteri que sha desvelat molt prompte i que la protagonista ha viscut moments en els que ha estat apunt de morir i al final se a salvat. si la novel·la estiguera escrita de una forma mes facil de llegir i hi haveren mes llibres que continuaren; els compraria per a llegirlos

    ResponElimina
  16. Aquest llibre al principi no m'agradat, però estava interesant com Wendy anava resolguent el cas. Ha començat agradarme quan Wendy persegueix a Mon una xiqueta menuda que fuxia de la policía, després de això a començat el misteri del conte. La part que més m'agradat ha sigut quan els lladres tiren a Wendy a la mar enganxada a una màquina per a que déspres no puga eixir, eixa part m'agradat perquè hi havía molt de misteri per saber si moriría o continuará en vida.

    ResponElimina
  17. aquest llibre no es del meu gust,ya que l'idioma en el que esta escrit no lantenc massa,i mel tinc que llegir varies voltes la fulla per a poder entendre que esta contant l'historia.La forma en la que esta narrada l'historia es interesant ya que ocurreixen moltisimes coses.Si t'ha agraden les histories d'aventures et recomane que el llisques per que t'ha agradara prou.Especificant la meua opinio,si avera estat el llibre en valencia,i no en valencia antíc,seria un llibre al que agradaria a moltisimes persones.

    ResponElimina
  18. aquest llibre no es del meu gust,ya que l'idioma en el que esta escrit no lantenc massa,i mel tinc que llegir varies voltes la fulla per a poder entendre que esta contant l'historia.La forma en la que esta narrada l'historia es interesant ya que ocurreixen moltisimes coses.Si t'ha agraden les histories d'aventures et recomane que el llisques per que t'ha agradara prou.Especificant la meua opinio,si avera estat el llibre en valencia,i no en valencia antíc,seria un llibre al que agradaria a moltisimes persones.

    ResponElimina
  19. A mi aquest llibre m'ha agradat prou, ha estat bé i interessant.
    El personatge que més m'ha agradat ha sigut la protagonista, Wendy, que és molt bona persona i que és molt resistent, quan està en joc la seua vida.
    El personatge que menys m'ha agradat ha sigut el Garrat, que és mala persona i es un delinqüent capàç de fer de tot i capàs de fer-li mal a alguna persona, fins i tot de la seua família.
    El moment del llibre que més m'ha agradat és quan al final Mon diu: Tinc caca. És molt graciós.

    ResponElimina
  20. M'ha agradat el llibre; m'ha sorprés que tot ocorrega en una mateixa nit, és un poc irreal però està molt bé, a mi m'agraden els llibres d'aventures, policiacs, fantàstics, y jo em pensava que este llibre no seria de ningún d'aquests temes per això m'ha sorprés. El català dificultava un poc la lectura però al final t'acostumbres. el recomane i m'agradaria que m'enviaren el nom de la segon part d'aquest llibre.

    ResponElimina
  21. Aques't llibre no m'agradat, la veritat es que el motiu per el que no m'agradat es perque jo m'asperava una historia molt diferent a aquesta...La veritat es que a mi personalment no m'agraden les histories policiaques,

    ResponElimina
  22. No estic llegint-me ningun llibre xo m'agradaria llegir-me un que es diu Fi de culs a mallolca (Se suposa que ho diu un xino pero que al llibre no ix quasi(sols com a terser personatge))
    Pero tinc que trobar-lo en alguna tenda i comprarmel...

    ResponElimina