dijous, 28 de maig del 2009

Què esteu llegint?

Què esteu llegint ara?

Creus que pot interessar als teus companys? Per què? Recomana'ls alguns llibres. Pots incloure fotos i adreces web, perquè visiten autors i llibres.

7 comentaris:

  1. señor x:encara no he tingut temps per elegirlo.

    ResponElimina
  2. Estic llegint el llibre Eldest http://www.landersbookshop.co.uk/USERIMAGES/eldest.jpg

    pel que duc es molt interesant m'agrada molt i ocorren coses que no te esperes. És un llibre del tipus fantàstic en el que es conta la historia d'un xic i la seua dragona anomenada Shaphira.

    ResponElimina
  3. ui vax a comprarme el llibre que me tink ke llegir

    ResponElimina
  4. Estic d'acord amb Omar, no he decidit el llibre que llegir.

    ResponElimina
  5. Rafaaaa!
    Bueno yo ara estic llegint Nenorias de una Geisha, i Memorias de Idhùn(II).
    en Memorias de una geisha vaig per quan la xiqueta desprès d'haver passat unes semanes a la casa com a crià per primera vegà va a la escola i no una escola quualsevol sinò una per a enseñar a les geishes com comportarse. Aquest llibre ès un dels que val la pena llegir-los,perquè es una novel·la preciosa que tambè s'ha publicat en versiò de pel·licula.
    http://aniramita.files.wordpress.com/2007/11/memorias_de_una_geisha.jpg
    Laltre llibre Memorias de idhùn (II) ès un llibre que val la pena llegir als que els agraden llibres de fantasìa i d'amor, vaig per quan Jack i Victoria viatgen sense Kirtash a la terra dels dragons per a que Jack consegisca despertar el ''shek'' que contè dins.

    ResponElimina
  6. ENTONCES
    NOS ESCAPAMOS DEL TREN NAZI ES QUE NO SABES NADA ?


    Aquest es el llibre que me estic llegint yo. Es un llibre que està en llengua castellana i que me el va comprar mon pare.De normal jo no llisc llibres pero aquest me va entrar per el ull i me vaig posar a llegirmelo. En resum que aquest llibre me està agradant i vols el recomane

    ResponElimina
  7. me estic llegint un llibre en castellà. sánomena flores en el ático, que tracta de una familia en la que mor el pare i la mare te que agafar al xiquets i sen van a casa samare, però els te que amagar en el àtic perque samare no li agraden els xiquets

    ResponElimina